duminică, 17 octombrie 2021

Cu Vindem-Ieftin.ro faci diferența dintre ,,o casă,, și ,,căminul nostru,,

  

www.facebook.com/vindemieftinro



„Toată lumea știe că anumite lucruri sunt irealizabile până când vine cineva care nu știe acest lucru și le realizează.” (Albert Einstein)

 

 De la ,,casă,,, la ,,cămin,,

          Fiecare experiență prin care am trecut când am cumpărat o locuință a fost și un prilej de creștere interioară, de reală dezvoltare personală. Ne-am aflat în situația de a cântări foarte bine când și de ce ar trebui să cumpărăm o locuință, ce tip de locuință achiziționăm, dacă luptăm până la capăt pentru un vis sau dacă renunțăm, ce e mai important în anumite situații, la ce detalii am putea face rabat atunci când cumpărăm sau renovăm.

          În prima fază, am știut că vrem să cumpărăm, să avem un loc ,,al nostru,,. Apoi, am realizat că nu este destul. Pentru că poți locui într-un spațiu în care să nu te simți ,,acasă,,, poți tânji, în continuare, după un loc care să te reprezinte, care să te odihnească, să-ți permită să crești, să fii cu adevărat tu. Așa se face că, atunci când am devenit proprietari, una dintre principalele noastre preocupări a fost aceea de a transforma apartamentul achiziționat într-un loc în care să ne fie bine, să existe lucruri și colțuri din casă care să ne aducă bucurie prin ele însele. De la culori, la texturi, de la materialele de calitate, la micile decorațiuni, toate aspectele ni s-au părut importante. Așa că a fost nevoie să ne așezăm, să ne sfătuim, să înțelegem, mai întâi, cum percepe fiecare dintre noi ideea de ,,cămin,,. Apoi, am început să ne documentăm și am găsit o cale să transformăm visul în ceva palpabil, care să ne încarce de energie mulți ani de acum încolo.

    

Vindem-Ieftin.ro – site-ul care ne-a salvat bani și timp

          Dacă a renova o casă este o provocare, a renova o casă de unul singur e și mai greu. Pentru că prețul de achiziție a fost mare, ne-am asumat să facem noi mai mult efort în a aduce în contemporaneitate aspectul casei noastre, deși ne-ar fi fost cu mult mai simplu să implicăm oameni care doar așa ceva fac și chiar știu cum să abordeze corect fiecare etapă din transformarea unei locuințe. O echipă de meșteri, însă, ar fi presupus alte împrumuturi și nu ne doream așa ceva. Ne-am apucat serios de studiu. Cum omul meu era destul de îndemânatic, s-a dovedit că proiectul nostrum DIY nu era chiar imposibil. Deci, după ce a scos din casă tot ce nu ne era util, după ce a curățat pereții până la tencuială și a scos tot ce înseamnă obiecte de uz sanitar, ne-am aflat în ipostaza celui care trebuie să și construiască, nu doar să dărâme. Și aici a început coșmarul. Alergătura prin magazine și nesfârșitele nopți în care citeam, căutam sfaturi despre glet, ciment, ferestre termopan, parchet, gresie păreau să nu se mai termine. Când aveam senzația că ne apropiem, apărea câte un detaliu care ne punea iar pe jar. Apoi, realizam că trece timpul, că plătim, simultan, rată și chirie, că e complicat să găsești materiale și ieftine, și bune. De unde visam să economisim bani serioși muncind noi, am început să pricepem că și timpul acesta scurs până la mutare costă. La fiecare decizie pe care o luam se puteau strecura erori, deci puteam pierde timp și bani, pentru că dura și costa să repari (dacă se putea repara!).

         

https://vindem-ieftin.ro/categorie-produs/amenajari-interioare/gresie-si-faianta/bucatarie/

https://vindem-ieftin.ro/categorie-produs/amenajari-interioare/usi/usi-interior/



  Acesta a fost momentul când am descoperit site-ul Vindem-Ieftin.ro. Ne-a plăcut ideea după care se orientau și aspectul prietenos al magazinului on-line. Am studiat cu atenție informația, am sunat și am descoperit la capătul firului oameni care își cunosc meseria și o fac cu pasiune.

Satisfacția dumneavoastră finală este principalul nostru obiectiv!

Vindem-Ieftin.ro s-a dovedit soluția pentru nevoia noastră de a procura materiale de calitate, la prețuri decente, într-un timp scurt. Ne doream, în același timp, sfaturi care să ne permită să dăm apartamentului nostru un aspect modern. Făcusem planul să integrăm cele mai noi îmbunătățiri, pentru că nu era de dorit să intervenim prea curând cu modificări. Așa că, după ce am refăcut instalația electrică și pe aceea sanitară, am făcut necesarul de material și, cu lista realizată într-un document word, ne-am așezat la computer și am verificat prețurile din depozite, din hypermarket-uri și de pe Vindem-Ieftin.ro. Am tras concluzia, rapid, că merită să cerem o ofertă și am completat formularul de pe site.

S-a dovedit că a colabora cu echipa din spatele acestui magazin virtual presupune să ai câteva avantaje clare:

1.    - reduci timpul necesar documentării;

2.    - eviți cumpărarea unor produse inadecvate;

3. - găsești soluții și pentru cele mai dificile provocări, pentru cele mai pretențioase sau îndrăznețe proiecte;

4.    - obții, în funcție de cantitate, cele mai bune prețuri (poți negocia, deci);

5.  -   intri în clubul VIP și întâlnești acolo consultanți care păstrează  legătura cu acei clienți care își doresc un plus de informație dar și facilități suplimentare, conforme fiecărei etape parcurse în proiectele pe care le au în derulare.

 

https://vindem-ieftin.ro/


  Cine sunt Vindem-Ieftin.ro


          Fondatorul Casei de Comenzi Vindem-Ieftin.ro este Cosmin Răileanu, care își propune să creeze o afacere unică în România. Prin intermediul site-ului, marfa ajunge mai repede la cel care are nevoie de ea, fiind evitați intermediarii. Bine ambalate, produsele ajung la destinatar, nu mai zac prin depozite, nu au de suferit pentru că sunt manipulate des.

   Înființată în 15 iulie 2014, firma s-a dezvoltat constant. Echipa de consultanți s-a mărit, astfel încât azi există 22 de oameni care preiau comenzile și le proceseză în cel mai scurt timp. Dacă în 2014 au fost onorate  700 de comenzi, în 2020  s-a ajuns la 7612 de comenzi care confirmă eficiența acestui mod de a lucra. Sunt doar câteva dintre detaliile care pe noi ne-au convins.

Cumpărătorii cărora se adresează acest concept sunt unii capabili să se folosească de internet pentru a se informa eficient, să discearnă detaliile esențiale din avalanșa de resurse de pe internet. Apreciindu-și publicul, echipa Vindem-Ieftin.ro creează pârghii cu ajutorul cărora să-i motiveze pe cei care intră pe site să dea o comandă care să cuprindă materialele necesare pentru a-și duce proiectele la bun sfârșit, în cel mai scurt timp. Riscurile sunt minimizate, maximizându-se avantajele. Clienții mulțumiți sunt încurajați să încarce recenziivideo care surprind momentul în care sunt descărcate mărfurile în curțile lor sau rezultatele obținute grație utilizării lor. Consultanța poate fi cerută la orice oră, pe site, prin email sau la telefon.

 

Săptămâni bune de muncă și un final așteptat

 ,,Acasă,, pe care l-am vizat nu este încă pe deplin, așa cum l-am gândit. Nu avem, încă, toată mobila, mașina de spălat vase nu este montată. Căutăm decorațiuni, obiecte care să completeze ceea ce am gândit până acum. Dar casa noastră a prins chip în alb și albastru, ne liniștesc și culorile, și căldura din ea, ne sunt dragi chiar și micile asperități ale tencuielii, pe care varul încă nu le-a acoperit. 






Casa noastră încă se transformă, ca și noi. Creștem împreună. Ea ne-a dat, însă, curaj să renovăm și baia locuinței de la țară, să o aducem și pe ea în secolul 21. Am prins curaj.









Pe voi ce vă ajută să vă simțiți acasă? Ce sfat util ați descoperit renovând sau construind o casă. M-aș bucura să lăsați un comentariu mai jos, să învățăm și din peripețiile altora.

 

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2021, proba nr. 5.

Fotografii de pe site-ul https://vindem-ieftin.ro/ și din arhiva personală.

 

Un comentariu:

  1. Ne-ar fi fost de mare ajutor să fi știut despre Vindem-Ieftin.ro acum câțiva ani, când ne-am apucat să renovăm singuri. Vechiul apartament nu mai era potrivit nevoilor familiei , așa că am cumpărat altul și l-am transformat în ”acasă”. Acum toate au o poveste- fiecare colț, fiecare lucru sau pată de culoare. A fost greu ,multă muncă și a durat mult până ne-am mutat, dar ne-am bucurat de fiecare etapă încheiată. Totuși, experiența unui specialist în amenajări ne-ar fi scutit de multe greșeli și ne-ar fi orientat în folosirea optimă a spațiului.

    RăspundețiȘtergere