duminică, 21 noiembrie 2021

Anyoli – O parte din sufletul tău călătorește prin timp grație unei bijuterii cu stocare inteligentă

 

Logo Anyoli







                                                                                                                                                  

  Nevoia de a dărui


  La început, undeva, într-o familie, am fost noi. O mamă, un tată, o soră și-un frate. Bunici, unchi, verișori și verișoare. 

    Am crescut învățând despre cât de puternici putem fi împreună, despre dificultăți care se fac mici, precum sub puterea unei vrăji, atunci când pun umărul și cei dragi. Am descoperit bucurii care devin uriașe pentru că ai cui le spune, pentru că nu ești singur în bucuria ta și ea capătă rost.

  Ceva mai târziu, am fost eu. Un pic altfel, un pic singuratică, în căutarea unei perechi lângă care lumina mea să crească.



Eu. Lumină de toamnă


  La un moment dat, eu și el am devenit un alt noi. Și lumea a căpătat și mai multă culoare, și mai mult sens. Din clipa în care a apărut și primul prunc, ne-am născut ca părinți. Brusc, am realizat că toată liniștea noastră va fi un vis pentru eternitatea care urmează. Fiecare privire, respirație sau suspin al celui mic a trecut prin inima noastră. Emoțiile, și mai blânde, și mai aspre, ne-au copleșit. Învățam alte sensuri ale lui NOI. Și deslușeam ce înseamnă să iubești, fiind mereu responsabil. 


Și mai multă lumină, în NOI.


   Când dăruiești din suflet, te dăruiești


   Un poet spunea că “It is when you give of yourself that you truly give.” (Khalil Gibran). Descoperim deseori că a avea cui dărui este un privilegiu. Că a dărui, cu sau fără motiv, aduce atât de multă bucurie mai ales celui care alege inspirat ceva ce i se potrivește omului care primește gândul nostru și materializarea lui într-un obiect, într-un gest, într-o privire.

   Credem că noi ne-am primit cele mai mari binecuvântări, copii. A existat o vreme când ne trezeam în zori doar ca să ne uităm unul la altul și, împreună, la copil. Știu, eram tineri, abia ne trezeam la noua realitate dar câtă emoție în orele acelea de la răsăritul soarelui, câtă conștientizare a ceea ce înseamnă să fii viu și să cunoști ceva ce până atunci nici nu intuiai că există: bucuria de a iubi și de a fi iubit pe deplin, fără condiționări, fără cusur.

     Primul zâmbet, prima silabă, primul ,,mama,,, primul ,,te iubesc,, al celui drag sau al copiilor, prima îmbrățișare, primul pas… Clipe, transformate cu puterile noastre, omenești, în altceva, de o cu totul și cu totul altă substanță. Ca și cum norii s-ar da la o parte și ai putea întrezări dumnezeirea.

 

Ce sunt bijuteriile Anyoli?


    Toate aceste trăiri și multe altele încă au ieșit la suprafață când am descoperit, în periplul prin lumea virtuală, un alt mod de a spune cuiva drag cât de mult înseamnă pentru tine, cât de mult contează faptul că există în viața ta. Bijuteriile Anyoli m-au surprins prin aspect, prin calitate, prin simbolistica lor. Produse 100% naturale, ele sunt născute din nevoia de a celebra conexiunile care se nasc între spirite înrudite.

    Brandul Anyoli, lansat în România pe 20 octombrie 2021, aduce la îndemâna celor care se află în căutarea unui cadou special aceste creații unice, care permit încifrarea unui mesaj într-o bijuterie, grație tehnologiilor secolului 21.

   Ideea a fost patentată de Nadia Vișan, fondatoarea acestui brand care îmbină creativitatea cu ultimele descoperiri din domeniul IT și permite ca, într-un obiect ivit pentru a sărbători frumusețea, să poți insera un mesaj, transmis în format video, sub formă de fotografie, de sunet sau sub forma unui document important (Biblia, spre exemplu). Avem, prin urmare, un nou mod de a personaliza un cadou. Ceea ce până mai ieri am visat sau am descoperit doar în proze SF, a devenit acum accesibil. Amintirile pot străbate timpul și în acest fel.

Numele inedit al brandului anticipează ceea ce descoperim pe site. Bijuteriile inspirate de nevoia de a celebra iubirea și dragostea de viață poartă o denumire care se traduce „mesagerul lui Dumnezeu”. Sensurile termenului indian se completează cu noi dimensiuni dacă ținem cont că, undeva în lumea aceasta mare, există o piatră magică, aniolite, o piatră frumoasă, în care se împletesc smaraldul și rubinul, roșul și verdele. La nivel energetic, această piatră, se spune, face legătura dintre suflet și inimă, aduce armonie, starea aceea pe care ne-o dorim cu toții.


În dar, Anyoli.


Nadia Vișan, purtând un colier cu onix Anyoli



Nadia Vișan, purtând un colier cu perle Anyoli

     

    Am descoperit-o drept imaginea campaniei de lansare a acestui brand pe Andreea Marin, omul care a creat un nou mod de a face  jurnalism în România. Același poftă de viață, receptivitatea la frumos, la esență, poate fi regăsit și în modul în care își aduce trăirile și experiența de viață în modul ei particular de a prezenta spiritul Anyoli. Creative Hub Voice&Visibility, ultima ei creație, se alătură efortului depus de Nadia Vișan în a împleti arta și inovația.


Andreea Marin, purtând cercei din colecția Love (Anyoli)



Andreea Marin, purtând un colier cu perle și piatră semiprețioasă (Anyoli)


 Cum funcționează site-ul Anyoli


  Accesarea site-ului www.anyoli.ro și alegerea unei bijuterii vor fi strâns legate de ceea ce avem de transmis: un mesaj special, o emoție, un gând pe care destinatarul să-l ia cu el oriunde va merge.

   După ce bijuteria este pusă în coșul de cumpărături, tot ce avem de făcut este să dăm gândurilor noastre forma unui mesaj demn de a străbate timpul. Cadoul nostru se va însufleți, va primi spirit din spiritul nostru. Tot tehnologia modernă va readuce gândul nostru în forma unui text. După ce se instalează aplicația Anyoli, de pe orice telefon, se poate vizualiza sau asculta mesajul. Emoția va fi recreată pentru a face să vibreze ființa care ne este dragă.

    Site-ul, prietenos și ancorat în lumea contemporană, este și o promisiune a grijii creatorilor acestor bijuterii pentru a menține legătura cu proprietarii acestor daruri. Fiecare nou model de telefon va fi introdus pe site, astfel încât să se poată reciti mesajele, să se poată mereu accesa. După o primă accesare, mesajele pot fi citite și în absența conexiunii la internet. Iar noi, cei care ne-am dorit să le fim alături celor care primesc o bijuterie Anyoli, putem schimba oricând mesajele, transmițând mereu noi stări, noi emoții. 


Ce putem alege din magazinul virtual 


 Lănțișoare cu pandantiv


Lănțișor cu pandantiv, colecția Love (Anyoli)

 Coliere inteligente cu perle naturale 


Produse Anyoli



  Putem alege, brățări, butoni, cercei, inele, pandantive, toate purtătoare ale mesajelor pline de emoție. Prin structura sa, site-ul ne ghidează către acel model care poate completa o ținută, către acea piatră care poate amplifica energia unui om drag: onix (piatra puterii), opalul roz (sporește frumusețea și farmecul), piatra Howlite (simbol al echilibrului și calmului), obsidian (piatra care amplifică gândurile pozitive) sau ochiul de tigru (piatra care amplifică energia, îndemnând la a trăi curajos).

  

  Colecțiile dintre care putem alege sunt:

  • Love;
  • Dio;
  • Full Moon;
  • Nature.
 Fiecare dintre ele este specială prin materialele folosite, prin formele inedite ale creațiilor Anyoli, prin simbolistică. 
    Full Moon m-a făcut să-mi amintesc luna luminând deasupra valurilor mării, noaptea și să mă visez purtând pe deget inelul din aur care îmbrățișează piatra de opal roz. 

Inel din aur de 14 K cu piatră de opal roz. Colecția Love (Anyoli)



   Nature mi-a evocat ploaia cu stropii reci, astâmpărând setea pământului, și florile câmpului, vara. 

  
Colier din perle, aur de 14 k și piatra Madre Perla


    La fiecare produs din gama Love m-am întors cu drag, gândindu-mă la toată gingășia pe care o transmit și la bucuria de a sta lângă cel iubit până la capătul timpului, prin sentimentele evocate de elementele naturii: piatră, metal, energia dată de gând. 


Colier lung, din perle, aur de 14 k și piatră Madre Perla. Colecția Love (Anyoli)


    Asupra gamei Dio mi-am propus să revin. Pentru cei care cred, a da rugăciunii o formă are sens. A aduce mai aproape cerul prin simbol e un gest cu rost. 


Lănțișor cu pandantiv cruce, din aur și piatră Madre Perla neagră. Colecția Dio (Anyoli)




     La ce ar trebui să fim atenți

- aceste bijuterii îmbină tehnologia și arta, perfecțiunea formelor, cu starea de bine pe care o creează metalul prețios și piatra semiprețioasă; tehnologia IT duce la perfecțiune acest minunat dar;

- pot adăuga mesaje purtătoare de emoție oricărui tip de bijuterie de pe site-ul Anyoli;

- mesajul meu se poate încadra în 50 MB,  în mod obișnuit; bijuteria poate fi personalizată, însă, și din acest punct de vedere și se poate depăși această dimensiune, la cererea clientului; mai multe bijuterii presupun și posibilitatea de a încărca mesaje diferite;                                                 

- pietrele, fiind naturale, pot fi diferite ca formă, culoare, textură;

- există și posibilitatea de a crea un produs nou, care să ne reprezinte 100%. O întâlnire cu designer-ul poate duce la realizarea unei bijuterii în care să dăm formă unui vis care ne aparține doar nouă.


  Pentru voi, ce înseamnă bijuterie a secolului 21?  Cum ați transmite, peste timp, iubirea voastră celor pe care îi purtați în suflet? 

    Pe mine, imaginile din clipul de mai jos m-au făcut să vibrez. Merită să ne gândim un pic mai mult la modul în care rămânem în amintirea celor dragi, la modul în care ființei umane îi este dat să transforme, grație iubirii, timpul trecător în TIMP, în VEȘNICIE.





Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2021, proba nr. 20, sponsorizată de  Anyoli.

Fotografii de pe site-ul  Anyoli.ro, de pe  Anyoli România (pagina Facebook) și din arhiva personală. Colaj realizat pe https://www.canva.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu