duminică, 20 august 2017

Aeromania 2017


     

    Aeromania 2017 este primul eveniment de acest gen la care particip și recunosc că a fost un prilej de a redescoperi ceva din entuziasmul specific copilăriei. 



    

Organizat de Regional AirServices, Aeromania 2017 mi-a atras atenția mai ales cu gândul la pasiunea celor mici pentru avioane și aeroporturi. Pe aeroportul Tuzla fusesem și în 2016, însoțind clasa copilui meu care lua parte la programul ,,Școala Altfel,, și constatasem interesul lor real pentru tot ce înseamnă viață specifică piloților și personalului unui aeroport, pentru aparate de zbor. 



,,Școala Altfel,,, la Tuzla

     Evenimentul desfășurat pe 19 august la Tuzla ne-a dat prilejul fiecăruia dintre noi să ne bucurăm și să trăim o experiență inedită urmărind zborul elicopterelor de luptă YAR 330 Puma, aeronava C-27 Spartantrei aeronave MIG 21 Lancer care au zburat în formație, zboruri acrobatice solo (Sorin Bochiş, Dan Ştefănescu, Dan Conderman, Aeroclubul României, Jurgis Kairys - multiplu campion mondial de acrobaţie aviatică), planoareparaşutişti, aeronave ZLIN 142 ale Aeroclubului României - Hawks of Romania. 

  
Foto Urban Style
Ce ne-a plăcut: 

1.S-a circulat decent dinspre Constața (iar pentru cei care nu au venit cu mașina proprie a existat transport în comun).

2.Politia, jandarmii, voluntarii direcționau mașinile către parcările amenajete pe iarbă. 

3. Când am parcat, aproape de intrare, era ora 15 și începuseră să se vadă, deja, pe cer parașutiștii (s-a respectat, deci, programul). 





4.Exact la intrare, în zona cu acces gratuit, pe dreapta, era expoziția de mașini de epocă. 







5.Pe aceași latura erau standurile cu produse cu tematica aero.






6. Au existat locuri amenajate pentru copii, cu tobogane gonflabile, stand cu puzzle-uri 3D care se încadrau în tematica evenimentului (avioane, mașini). 









8. Tonetele de la care se puteau cumpăra produse proaspete:







9. Muzica bună - pe  fundal se auzea AC/ DC Tribute Band, pe seară au concertat  Daniele Gottardo, Proconsul, The Rock.



10. Atmosfera - una de picnic, de zi relaxată petrecută în familie, în care copiii aleargă în jurul păturii, se mănâncă ceva bun adus de acasă sau cumpărat pe loc, se stă relaxat pe scaune, în jurulmeselor de camping, sub umbrele sau în plin soare. Ne-a plăcut că era foarte curat, lucru important mai ales când sunt și copiii în preajmă.


































 





12. Zona Vip - dotată cu mobilă Mobexpert confortabilă, mese și bănci mari, cu și fără umbrele, gustări și răcoritoare.







  Pentru noi a fost prima experiență de acest gen, dar o vom repeta cu prima ocazie. Până atunci, ne delectăm citind pe subiect, făcând puzzle, înălțând zmeie.

Au mai scris despre eveniment: Urban StyleDianaSlav.roAguritza.roKrmenslife, CristinaJoy.ro.



















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu