luni, 25 octombrie 2021

INDIRA, frumusețe la feminin


    




        “Oamenii sunt păsări nemaiîntâlnite,/ cu aripi crescute înlăuntru,/ care bat plutind, planând,/ într-un aer mai curat - care e gândul!” (Nichita Stănescu, O viziune a sentimentelor)

      Gândurile noastre ne conțin și trăim grație lor, deseori mai puțin în lumea din afară decât în aceea din interiorul nostru. Cuget, în timp ce-mi adun ideile. De luni bune, ne-am mutat într-o lume virtuală și ne ancorăm cu mai mult efort în cea reală. Tocmai ne-am întors dintr-o mică excursie făcută pe dealurile dobrogene, cu bagajul plin de culoare și sufletul bucuros de soare. Caut să leg lumina de toamnă de fiecare pas pe care îl fac, să o țin o clipă în plus cu mine.

   



Octombrie



Octombrie 

 

    M-am așezat în fața laptopului și scotocesc în căutarea cadoului perfect pentru ziua fetiței mele. E născută în octombrie și venirea ei în viața noastră a fost o binecuvântare. Ne-a întregit ca familie, ne-a completat cu zâmbetul, cu ochii ei mari, cu inocența și toată iubirea cu care ne copleșește necondiționat. Așa că, de câte ori încerc să pregătesc un moment special pentru ea, toată povestea aceasta se cere tradusă în cuvinte și simboluri. Ne plac poveștile pe care le spunem prin imagini dar și prin mici obiecte. Azi caut ceva din lumina lunii în care a venit pe lume în bijuterii potrivite pentru ea. Aproape jucării, frumoase, ingenioase, cu un sâmbure de feminitate. Nu în ultimul rând, rezistente și cu acele caracteristici care să le facă ușor de folosit de către un copil. Mi se pare un joc chiar ceea ce fac. Mă bucur să intru pe site, să scotocesc pagină cu pagină. Selectez cu înfrigurare, revin, fac un clasament al celor mai simpatice modele. Rămân câteva pe lista mea și, deși e greu de decis, anticipez amuzată chiotele de încântare care se vor auzi când se va deschide cutia.



Cercei pentru copii 


       
    Rezist cu greu ispitei de a lua și pentru mine ceva.  Pentru fetiță, ceva în plus. Povestea care se țese în jurul colierelor din argint din colecția Birth Flower Golden mi se pare ea însăși un dar care poate face mai plăcută purtarea acestor bijuterii. Citesc despre o floare, Cosmos. O știu din grădină și mi se pare superbă ideea de a o asocia cu luna octombrie. Culorile ei delicate, liniile simple, frumusețea numelui, toate dau și mai mult sens cadoului pe care îl fac (sau mi-l fac). Se pare că aduce echilibru. Ca și copiii mei.

Cosmos lila



Cosmos roz-închis


Indira, colecția Birth Flower Golden


  

      Rezerv un colier din argint pentru Maria, să-i stea aproape mereu, să-l poarte cât de mult, toată viața. Îmi aleg și pentru mine o margaretă, floarea lunii aprilie. Citesc că ea simbolizează prospețime, delicatețe și reziliență. Și-mi amintesc de toate rolurile pe care o femeie le joacă, zi de zi, mereu cu zâmbetul pe buze. Micile bijuterii ne amintesc și nouă, cumva, cât suntem de prețioase, că suntem unice. Și puternice, că devenim și mai puternice atunci când ocrotim.


Fetița, marea și floarea Indira


Colecția Birth Flower - crizantemă și cosmos


     Aleg cu grijă ambalajul, pentru că el este primul pe care îl avem în mâini. Va intensifica starea de așteptare, emoția, va fi păstrat cu grijă și, de ce nu, poate va deveni una dintre jucăriile ei preferate. Încă e vârsta jocului.


Darul INDIRA




     Îmi dau seama că mai sunt, de fapt, câteva săptămâni până la sărbători. Există în viața mea o mamă, prietene, verișoare. Fiecare dintre ele ar primi cu încântare un dar care să  amintească de frumusețea unică din noi, de toată bunătatea și iubirea pe care le dăruim celor dragi. Și caut cu atenție, exact acele obiecte pe care, văzându-le, să mă gândesc la ele, la speranțele și visurile lor, la ceea ce le face fericite.

Cu INDIRA, sărbătorile pot veni!


       Pentru adolescentele din jur aleg inele și cercei.

Feminitate INDIRA



        Pentru prietenele mele, atât de pasionate de culori, texturi și simboluri aleg inele de argint, dar și brățări, și coliere.

INDIRA - inelul potrivit 




Inele INDIRA




     Dacă m-ați urmărit până aici, aș vrea să rețineți și câteva idei care s-au născut în timpul navigării pe site și al alegerii darului potrivit pentru copila mea și pentru mine:

 1. M-am simțit în siguranță pe acest site. Am citit recenzii, am putut pune întrebări. Mi s-a părut grozav că pot folosi garanția și returna în 30 de zile obiectele achiziționate dacă nu mi se potrivesc cu adevărat, dacă mă răzgândesc. Și banii intră în cont în doar 5 zile. În plus, timp de 12 luni pot schimba o bijuterie care se dovedește că are un defect de fabricație. Prin urmare, pot folosi liniștită un produs și după ce expira cele 30 de zile pe care le știm, de regulă, echivalente cu perioada în care îți poți recupera investiția atunci când cumperi on-line.
2. Mi-a plăcut că au un ghid de mărimi, că se evită, pe cât posibil, achiziționarea unui inel, spre exemplu, prea mare. Iar acest inel îl pot privi, atinge, pot decide în linștea casei mele dacă îl păstrez.

3. Foarte util - pot schimba o bijuterie primită cadou, alegând o altă bijuterie, de valoare similară. Am constatat că există o bună comunicare cu clienții. Se acceptă plata la livrare, plata cu un card sau prin transfer bancar, deci există o mare flexibilitate și deschidere pentru a veni în întâmpinarea oricăror nevoi ale clienților, în cel mai scurt timp. 

4. Am intrat în clubul Indira pentru a fi ținută la curent cu noutățile, pentru a primi reduceri și a putea oferi prietenelor mele reduceri similare. Ești răsplătit pentru faptul că nu ții informația doar pentru tine și împărtășești cu cei dragi. 

5. Există opțiunea de a dărui o bijuterie dar și un ghift-card, oferindu-i șansa celui aniversat să dea chip unui vis personal. Ideea mi se pare binevenită, uneori chiar nu poți intui ce își dorește cel mai mult cel/ cea aniversată, oricât de bine o cunoști.

4.     6. Whishlist-ul mi-a fost de folos, am pus ordine în idei și priorități, mi-a fost ,,piedică împotriva uitării,, care nu m-a lasat fără de bijuteria aceia, unica, de care mi-a rămas gândul aninat la ultima vizită pe site.                                                                                      7. Stocknotification - am putut purta un dialog cu oamenii din spatele site-ului, am fost informată atunci când produsul dorit de mine a intrat în stoc, după o perioadă în care lipsise.

8. Idei de cadouri s-au născut doar vizualizând paginile și cele peste 700 de produse prezentate acolo: cadouri pentru Crăciun/ pentru aniversări/ pentru moment speciale.

9. Site-ul mi s-a părut prietenos. Te ajută să te orientezi, te inspiră, ajungi mai aproape de ceea ce-ți dorești cu adevărat. Site-ul vorbește despre dorința de a construi o relație solidă, de lungă durată, cu beneficiarii ofertelor de pe site, transmite încredere. Este el însuși o mică bijuterie prin ușurința cu care se navigă, informația de calitate și frumusețea imaginilor. 

    Pentru voi, care este cel mai potrivit dar? Cum vă pregătiți pentru perioada care se apropie?


Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2021, proba nr. 9, sposorizată de INDIRA.

 Fotografii de pe site-ul INDIRA, din cuprinsul paginii de Facebook și din arhiva personală. Colaje realizate pe https://www.canva.com.

9 comentarii:

  1. Cerceii pentru copii sunt pur și simplu minunați.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa este. Am văzut aici modele diferite de ceea ce numeam, de regulă, ,,cercei pentru copii,,. M-a surprins creativitatea lor.

      Ștergere
  2. Un site care te inspira la cumparaturi, aerisit, bine structurat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru că am descoperit acest site, am regăsit pasiunea pentru argint. O aveam în studenție, acum i-o transmit și fetiței mele :).

      Ștergere
  3. Ce surpriză plăcută! Întotdeauna mi-a plăcut numele Indira,numele colegei pe care am admirat-o cel mai mult în copilărie; era pur și simplu perfectă! Perfect este și acest site pentru a face un cadou deosebit. Îmi plac mult bijuteriile cu pietre semiprețioase și cele pentru copii. Pentru sărbătorile de iarnă îmi place să pregătesc din timp cadouri pentru cei dragi. Uneori caut ceva anume,cu o anumită semnificație, alteori mă răsfăț vizitând magazine, mai mult on line,în ultima vreme.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Grație magazinelor on-line, Mădălina, nu prea mai ai cum să rămâi descoperit. Un pic de organizare, puțină curiozitate, puțină răbdare să cauți atent ceea ce este mai potrivit pentru cei dragi și surprizele chiar pot fi foarte plăcute.

      Ștergere
  4. Imi plac mult bijuteriile din argint. Daca mai au si pietre in nuante de verde sau albastru este si mai bine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noi am acceptat provocarea bijuteriilor cu pietre semiprețioase. Le căutăm simbolistica, le asortăm, ne bucurăm că sunt accesibile și se pot asorta ușor.

      Ștergere
  5. Cat de frumoase sunt bijuteriile! Nu stiu femeie care sa nu aprecieze o bijuterie cadou, cu ele pur si simplu nu dau gres :D

    RăspundețiȘtergere